Lizanne Bosch Coaching & Begeleiding specialiseert zich in het helpen van zowel particulieren als bedrijven. Hieronder lees je hoe wij jou op weg helpen

Coaching

Je loopt vast, dat wil zeggen: er doet zich een probleem voor waarbij jij alleen niet meer instaat bent om dit probleem op te lossen. De oplossing zit wel in je, alleen jijzelf komt er niet of niet meer bij.

De zoektocht naar aansluitende hulp start vanuit jezelf. Je hebt vragen en zoekt de antwoorden hierop. Deze antwoorden zijn er, alleen kun je er zelf niet meer bij.

Wanneer je voor Lizanne Bosch Coaching & Begeleiding kiest voor hulp ziet een coachingstraject er als volgt uit. In ons eerste gesprek brengen we jouw hulpvraag in kaart. Samen gaan we kijken naar jou als persoon. Wie ben jij en wat zijn jouw persoonlijke kenmerken. Je leert in coachings traject dus niet alleen met een bepaalde situatie omgaan, je leert jezelf beter kennen en ontdekt nieuwe mogelijkheden binnen jouw eigen bereik die je kunt toepassen.

Hoe lang een coachingstraject duurt is per persoon afhankelijk. Ik werk vanuit de visie dat je een leerproces niet moet overhaasten maar zeker ook niet onnodig moet vertragen. We houden jouw tempo aan en kunnen gedurende het traject hier altijd op bijsturen. Een coaching traject kan op iedere gewenste locatie plaatsvinden en wordt op de persoon aangepast.

Alle wegen leiden naar Rome, laten wij samen de weg zoeken die bij jou past.

Bekijk ons aanbod

Begeleiding

Een nieuw begin of een volgende stap, beide zijn voorbeelden van een spannende gebeurtenis is je leven waarbij je extra aandacht en ondersteuning kunt gebruiken. Op de basisschool werd je begeleid door een vaste docent. De middelbare school koppelde je aan een mentor en bij je vervolg studie was er de studieloopbaanbegeleider.

Op dit moment sta je met beide benen in het leven, je grijpt kansen en zet stappen om jouw doelen en dromen te verwezenlijken. Je mist echter de begeleiding die je voorheen hebt ontvangen.

Hier biedt Lizanne Bosch Coaching & Begeleiding de oplossing. We brengen samen jouw ontwikkeling in kaart en de hulp die hierbij gewenst is. In overleg wordt er een stappenplan opgesteld waarbij we de kansen en bedreigingen vastleggen die jij voorziet. De vooraf afgesproken feedback momenten voorzien jou van feedback waarmee je het traject tussentijds kunt evalueren en waar nodig bijsturen.

Het doel van jouw begeleidingstraject is het zo efficiƫnt zetten van de volgende stap. Samen zoeken we de voor jou kortste maar vooral best passende weg naar jouw einddoel. De locatie waar het traject gevolgd wordt is afhankelijk van jouw eigen voorkeur.

Zo begeleidt Lizanne Bosch Coaching & Begeleiding jou efficiƫnt en effectief tijdens jouw volgende stap.

 

Bekijk ons aanbod

Activiteiten & Evementen

Jaarlijks organiseert Lizanne Bosch Coaching & Begeleiding activiteiten en evenementen die aansluiten op de aangeboden diensten. Op dit moment is het mogelijk om een deelname voor een wandeling of kringgesprek te boeken via de afsprakenplanner. Heeft u een vraag of voorstel voor een door mij georganiseerde of begeleide activiteit zoals bijvoorbeeld een teambuilding? Neem gerust contact op om alle mogelijkheden te bespreken. Activiteiten zijn niet aan een vaste locatie gebonden.

Bekijk ons aanbod

Neem nu contact met ons op of boek vrijblijvend een kennismakingsgesprek

Contact