0

Lieve lezer,

Wat leuk dat je de tijd neemt om mijn eerste blog te lezen! Mijn naam is Lizanne en afgelopen juni heb ik mijn volgende stap gezet. Ik ben gestart als zelfstandig coach.

In deze blog vertel ik je meer over mijn visie en manier van coaching. De eerste vraag die mij meestal gesteld wordt is: “Wat houdt coaching in?” Een hele goede vraag gezien het feit dat er genoeg aanbod is in de markt. Laat ik daarom nogmaals benadrukken dat ik deze blog vanuit mijn perspectief en ervaring schrijf.

Als assistent storemanager bij een grote retailer maakte ik voor het eerst kennis met coachend leidinggeven. Wat vond ik dit een fijne manier van leidinggeven, samen naast elkaar staan en niet boven je collega’s. Elkaar motiveren en inspireren om gestelde doelen te behalen, waarna overwinningen ook samen gevierd werden.

Al snel dacht ik, hier ben ik goed in maar ik wil meer mensen kunnen helpen. Ik wil meer mensen motiveren en inspireren en samen ook meer overwinningen vieren. Daarnaast wil ik op maat kunnen werken zodat ik op je best passende manier kan aansluiten aan de hulpvraag. Zo is Lizanne Bosch Coaching & Begeleiding geboren.

In overleg met jou wordt een coachings- of begeleidings traject opgezet waarbij we stap voor stap werken aan het in kaart brengen en behalen van jouw doel. Het begint allemaal met Luisteren en vragen stellen. Stel je voor dat je een gesprek hebt met een vriend/vriendin. Om goed van start te kunnen gaan is het belangrijk dat we jouw situatie helder in kaart brengen, voor mij zodat ik mijn coaching hierop kan aanpassen, maar zeker ook voor jou zodat je zelf meer inzicht krijgt in je situatie. 

Bij coaching leg ik de nadruk op het zelfsturend- en zelf ontwikkelingsvermogen van de coachee. De antwoorden die je zoekt zitten namelijk in jezelf. Ik kom pas om de hoek kijken wanneer jij ze zelf niet meer kunt vinden. Ik onderwijs of genees dus ook niet. Ik motiveer en inspireer door je te helpen nadenken en oplossing buiten de vaste kaders te zoeken.

Mijn visie: Iedereen verdient het om de beste versie van zichzelf te kunnen zijn.

Heb je nog vragen na het lezen van deze blog? Bel me of stuur me een Whatsapp bericht!

Liefs,

Lizanne

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.